Følg Højby Håndbold's  U9 piger og drenge på Facebook


 

Træningstider: https://hoejbyhaandbold.dk/info/traeningstider

 


 
Træner Morten Bierbaum

Tlf.:

Mail:

Træner Signe Black Tlf.: Mail:
Holdleder/Koordinator Inés Kessler Tlf.: 27 66 70 90 Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjælpetræner

Anders Wiuff

   
Ungtræner Louis Kessler Bierbaum    
     
     

 


 

Hvad er Kortbane håndbold?

Info om forskellige spilformer kan findes her: Håndbold.dk

Tag evt. også et kig på denne lille film om kortbane håndbold

 


 

Trænerpræsentation sæson 2020/2021

 

Vores skønne U9 team består af både erfarne og nye ansigter er omkring drengene og pigerne på U9 holdet.

 

U9 MortenU9 SigneU9 AndersU9 Inez

 

Navn: MORTEN BIERBAUM

Favorit håndboldspiller: Lars Christiansen

Erfaring som træner:

Efter selv at have spillet håndbold fra jeg var 9 til jeg var 18 år, har jeg som ung trænet et lilleput drengehold og et junior-damehold.. I Højby Håndbold har jeg været træner for U6 og U8 spillerne i de sidste to sæsoner.

I næste sæson glæder jeg mig til:

Jeg glæder mig til at arbejde for, at alle går hjem fra træningen med lyst til at spille endnu mere håndbold. Desuden for at alle på årgangen lærer hinanden godt at kende og får gode og nye kammerater.

Vi skal træne hvert barns håndboldintelligens i år, samtidig med alle de grundlæggende elementer fortsat skal øves. Det bliver fedt at spille på kortbane og se hvad vi kan få ud af de nye rammer.

 

Navn: SIGNE BLACK

Favorit håndboldspiller: Anja Andersen

I næste sæson glæder jeg mig til:

Som træner for første gang, glæder jeg mig til at opleve spillernes udvikling i sæsonen og spille nogle gode og sjove stævner, hvor samspil og sammenhold styrkes.

 

Navn: ANDERS WIUFF

Favorit håndboldspiller: Mogens "Muggi" Jeppesen

I næste sæson glæder jeg mig til;

Som assistenttræner vil jeg hjælpe til med at det bliver sjovt at træne. Der skal øves rigtigt meget med bold og sammenspil.

 

Navn: INÉS KESSLER

Favorit Håndboldspiller: Althea Reinhardt

I næste sæson glæder jeg mig til;

Jeg glæder mig til forsat at arbejde på at ryste holdet sammen i tæt kontakt og samtale med den fantastiske forældregruppe og selvfølgeligt med vores dygtige og engagerede trænerteam. Jeg glæder mig ligeledes til at følge udviklingen af de enkelte spillere og til igen at opleve deres begejstring og glæde.

 

 

STIK LIGE VORES SKØNNE U9 TRÆNERTEAM EN HIGHFIVE NÆSTE GANG DU SER DEM I HALLEN

 


 

Referat fra U9 forældremøde på Klubdagen d. 9. september 2019.

Kære forældre til U9 håndboldbørnene

Tak for et godt møde til dem der mødte op til Højby Håndbold klubdag i søndags.

Det er en fornøjelse at træne jeres børn. Vi har en fantastisk trup som alle udstråler engagement og glæde ved at spille håndbold. Det gør det til en fornøjelse at træne dem :)

Vi har fornøjelsen af de unge hjælpetrænere: Malthe, Magnus og Sigurd. Yderligere kontaktinformation over trænere kan findes på hjemmesiden under "hold" og "U9 Mix".

På hjemmesiden kan også findes generel information om aktiviteter og vores webshop, som netop er åbnet.

På mødet blev følgende punkter gennemgået:

 

Kampe efterår 2019.

Grundet de meget forskellige niveauer blandt børnene, vil vi melde os til kampe på forskellige niveauer. Der bliver turnering på A niveau og stævner i A, B og C niveau. Turnering kører hver weekend hvor stævner kører på fastlagte dage (datoer for efteråret er sendt ud). Trænerne vil sammensætte spillere efter det niveau der passer bedst således at alle får mest mulig glæde ud af at spille sammen.

Vi træner tirsdage og torsdage. Træningstiden tirsdag er fremrykket til 15:30 til 17:00 for at give plads til måttetræning (skadesforebyggende øvelser). Kan man ikke deltage tirsdag, så er torsdag den primære træningsdag.

Som nævnt, spilles der nu på kortbane, som er en lidt forkortet udgave af en "rigtig" stor håndboldbane. Det er vores oplevelse, at den større bane giver børnene mulighed for at brede spillet ud og få mere ro på spillet. I kan læse om de forskellige spilformer i håndbold her: håndbold.dk eller se en lille film om kortbane håndbold her: youtube.com

 

Træninger

Under træningerne fokuserer vi pt. meget på, at der skal være ro, når vi samles og giver beskeder til børnene. Vi oplever ofte uro blandt børnene, når vi snakker eller når de står i kø og dette er vi nødt til at italesætte. I må meget gerne støtte op om dette. Det giver bedre oplevelser for alle under træningen :-)

Vi vil gerne opfordre børnene til at tage bad sammen efter træning. Det foregår i kælderen. Der er et super godt miljø i omklædningsrummet og de hygger sig med at tage bad sammen.

Vi vil også gerne opfordre forældre til at vente uden for træningsområdet, da det erfaringsmæssigt give mere effektiv træning, når vi arbejder med børnene alene. Tak for forståelsen :-)

 

Feedback

Der blev opfordret til at vi overvejer hvordan vi italesætter de forskellige niveauopdelinger overfor børnene i forhold til at undgå unødige konflikter.

Der blev også nævnt at nogle børn ikke kender hinanden – herunder f.eks. hinandens navnene.

Vi vil have fokus på begge områder under de kommende træninger.

 


 
 

Facebook 

 

 

1

 

2

 

3

Adresse:

Håndboldafdelingen
Nørrelunden 20c, Højby
5260 Odense S

Telefon:
23239837

CVR-Nummer:
29498687
Bestyrelse:


Formand:
Peter Kolle Tlf.: 23 23 98 37


Næstformand:
Dorte Rosendal Tlf.: 20 93 45 76


Kasserer:
Benjamin Kristensen Tlf.: 51 95 99 19


Senior ansvarlig:
Allen Jensen Tlf.: 28 49 63 09


B&U ansvarlig:
Allan Peterson Tlf.: 21 21 15 95


 


For trænere:

© Copyright 2013 Højby Håndbold