Følg Højby Håndbold's  U13 drenge på Facebook

 


 

Træningstider: https://hoejbyhaandbold.dk/info/traeningstider

 


 

Træner Jørn Møller Sandbæk  Tlf: 26 21 38 83  Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Træner Gustav Rosendal  Tlf: 29 12 75 88  
Træner Victor Petersen  Tlf: 22 31 66 01  

 


 

Trænerpræsentation sæson 2020/2021

 

Så blev det tid til at præsentere træner-teamet til vores U13 drenge :o)

 

U13D 1U13D 2U13D 3U13D 4

 

Igennem de sidste 4-5 år har Højby Håndbold lagt energi i at uddanne vores egne ungdomsspillere til at være trænere og kunne varetage egne hold. Et tæt sammenspil med erfarne trænere, træneruddannelse og fri leg på håndboldskolerne, gør nu at to af vores seje drenge er klar til at stå i spidsen for U13 drenge holdet.

Trænertruppen bag U13 drenge i år, vil primært bestå af vores to unge gutter Gustav og Victor, godt bakket op af en erfaren herre - Jørn. Allan P, som har en lang trænererfaring i DHG og Højby, hjælper til som koordinator.

Jungletrommerne siger, at de næsten ikke kan vente med at få gang i de friske U13 drenge. Det blir med højt humør, fokus på at der blir endnu mere fart over feltet på banen og nok også liiiidt mere fokus på fysisk træning (U13 drenge rækken kræver muller).

 

Trænere på U13 drenge i sæson 20/21 er;

Navn: Gustav Rosendal

Alder: 20 år

Erfaring som træner: 4 år på U11 samt 2 år på U8

Favorit håndboldspiller: Timur Dibirov

I den kommende sæson ser jeg som træner ser frem til:

Jeg ser frem til en spændende sæson med en flok seje unge gutter med godt fællesskab og videre udviklingen af deres spil

 

Navn: Victor Petersen

Alder: 19 år

Erfaring som træner: 4 år

Favorit håndboldspiller: Mathias Gidsel

I den kommende sæson ser jeg som træner ser frem til:

Glæder mig til at se børnene udvikle sig og møde en masse glade børn i hallen

 

Navn: Jørn Møller Sandbæk

Alder: 50 år

Erfaring som træner: 3 år

Favorit håndboldspiller: Niclas Kirkelykke

I den kommende sæson ser jeg som træner ser frem til:

At få sammenspillet en ny trup af nuværende U13 og oprykkerne fra U11 samt evt. nye spillere udefra. At samle på gode oplevelser og få spillet en masse god håndbold. At drengene udvikler sig både teknisk og får en bedre spilforståelse.

 


 

U12 drenge - Højby Håndbold

– Hjemvendt fra Årets Klubtur - med kufferten fuld af gode oplevelser.

U12 drenge var igen i år, repræsenteret til den årlige klubtur til Neumünster. Denne gang med ikke mindre end to formstærke hold!

Kampklar, og med frisuren sat til en skøn weekend syd for grænsen, mødte 17 formstærke U12 drenge spillere op, på parkeringspladsen ved Højby Hallerne, 20 min før afgang - præcis som træneren havde prædiket. Alle havde pakket det gode humør, talt præcis 100 kroner op til den store indkøbstur i Fleggaard og klar til at give tyskerne kamp til stregen.

Ikke alene var håndboldtøjet klar i kufferten, men også andre gode sager var blevet pakket. Herunder diskotøj – såfremt en sådan fest skulle komme forbi.

Sigurd - vores garant for overlevelse i enhver situation, - J - havde denne gang begrænset sig til 1 sportstaske. Udelukkende af den årsag, at man selv skulle bære sin taske ind i sportshallen, hvor overnatningen skulle finde sted. Sigurd plejer ellers at være pakket til enhver lejlighed. (her tæller 4 store madpakker, 3 vittighedsbøger, alverdens spil, ekstra propper til luftmadrasserne, både rene og urene strømper (der kan skylles op i håndvasken, hvis en kammerat mangler), fluesmækker, oppustelig badebold, klokkespil, basketball, OSV….)

 

Lørdagen blev brugt i det udendørs spilområdet – der skulle heppes på mange af de andre hold, Højby havde med syd for grænsen. Lige så sjovt det er at spille selv, ligeså sjovt og hyggeligt er der at heppe de andre hold til sejr. Flere tyske gloser blev hurtig lært! Også de knap så kønne… Aldrig tog det overhånd – kun dejligt at se drenges iver efter, at give de andre hold en god stemning på banerne.

Stævnet i Neumünster er et udendørsstævne, hvor der spilles på græs. Hvilket drengene på ingen måde er trænet i. Der var derfor mulighed for liiige ”at føler banerne lidt an” om lørdagen. Så selvom der ikke var kampe for drengene, blev der spillet masser af håndbold.

Trætte og spændte på søndagens kampe, blev alle 17 drenge puttet i soveposerne inden midnat – dog mod nooogen protest!

Energirige og ivrige efter håndboldkampe, stod alle mand klar på banerne til den først kamp 9.30. Pandebåndene var sat, strømperne trukket godt op til knæene og skoene bundet tilpas stramt!

Lidt ærgerligt – begge holds kampe var placeret på nøjagtig samme tidspunkt, dagen igennem. Heldigvis var der mange andre ”Højbygensere” på lægterne, og både sejrssange og tilråb var der masser af.

 

Hold 2 gav den fuld gas i 5 kampe og nuppede en flot 4 plads i puljen. Der er krummer i de drenge!. Og den kommende sæson tegner godt.

Hold 1 gik hele vejen, blev stævnevinder, og nuppede den fineste 1. plads med hjem til Højby. En super finale, med spænding til det sidste og flot opbakning af især hold 2.

 

Trætte og godt brugte ramte vi Højby Hallerne igen søndag aften sent. Den sidste sejrssang blev skrålet i de obligatoriske runder i rundkørslen og derefter var der ikke mange ord tilbage.

 

Hvert år, bliver man lige dele stolt og lige dele rørt over, hvad denne fantastiske tur til Tyskland kan. Naturligvis er det håndbold vi suser afsted for at spille, men oplevelsen af sammenhold, fællesskab, grin og latter tæller i den grad også på kontoen. Vi skal HELT SIKKERT AFSTED NÆSTE ÅR IGEN! – Ja den første har faktisk allerede spurgt; ”Hvornår kan vi tilmelde os Neumünster-turen?”

TAK – for en fantastisk tur…

 

  • En ny sæson i vente…

En historisk varm sommer går snarligt på hæld, og en ny sæson står for døren. Og vi glæder os.! Til både at tage imod nye, som kendte ansigter.

Vi runder op mod 20 spillere i den kommende sæson, men der er plads til flere, der kunne have lyst til at prøve kræfter med den lille runde bold.

 

Næste sæson glæder vi os til at skulle have to hold. Vi forventer os stor opbakning til dette, hvilket vi vil fortælle langt mere om, på vores forældremøde i september.

 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende datoer;

 

14. august – Første træningsdag efter ferien

24. august – Ryste-sammen-eftermiddag og overnatning for hele u12 drenge

25. august – Fejring af kåringen som ÅRETS HÅNDBOLDKLUB 2017/18

2. september – Niveaustævne

9. september – Klubdag/forældremøde

15. september – Nivesustævne.

 

Tiderne for arrangementerne kommer løbende i U12 drenges facebookgruppe, og på Højby håndbolds hjemmeside.

 

Træningstiderne, vides i skrivende stund endnu ikke. Hold igen øje med gruppen.

 

Skulle man have brug for at kontakte en træner til holdet, er man meget velkommen til at ringe til ;

Malene Kristensen, 23 68 85 86.

 

 

VI SES!

På vegne af trænertruppen

Malene.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 25/9-2017

12 friske og energiske U12 drenge deltog i weekenden i SPAR BANK NORD CUP 2017 i SUS.

117 tilmeldte hold - 1300 deltagere og masser af håndbold i 5 haller i og omkring Ullerslev på Fyn.

En stor oplevelse for drengene - og skulle hilse og sige, at "alle børnene.." vittighederne ikke er fortid. Det blev både til gamle kendinge og helt nye i soveposerne lørdag aften - hvor vi overnattede på Vibeskolen i Ullerslev.

" Alle børnene kiggede ned i blenderen - undtagen Bob han kiggede op. Og så var der Karl Smart, som trykkede på start"... :-)

Alt i alt en helt fantastisk weekend, som både bød på håndbold, opskriftspåfund ift. hvordan vi får bygget lidt mere muskelmasse på drengenes overarme - og masser af hygge rundt om i hallerne.

Vi skal helt sikkert afsted næste år - måske andre Højby hold følger trop!

/Malene

 

 

u12ny

 u12 stævne

 

 

 

 

1

 

2

 

3

Adresse:

Håndboldafdelingen
Nørrelunden 20c, Højby
5260 Odense S

Telefon:
23239837

CVR-Nummer:
29498687
Bestyrelse:


Formand:
Peter Kolle Tlf.: 23 23 98 37


Næstformand:
Dorte Rosendal Tlf.: 20 93 45 76


Kasserer:
Benjamin Kristensen Tlf.: 51 95 99 19


Senior ansvarlig:
Allen Jensen Tlf.: 28 49 63 09


B&U ansvarlig:
Allan Peterson Tlf.: 21 21 15 95


 


For trænere:

© Copyright 2013 Højby Håndbold