Følg Højby Håndbold's  U13 drenge på Facebook

 


 

Træningstider: https://hoejbyhaandbold.dk/info/traeningstider

 


 

Træner Jørn Møller Sandbæk  Tlf: 26 21 38 83  Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Træner Gustav Rosendal    
Træner Victor Petersen    

 


 

Styrkeforbedrende og skadesforbyggende træning, samt yogainspireret udstrækning - nyt tiltag hos U13 drenge...

 

En stor del af håndboldspillet sidder mellem ørene - specielt når man kommer i pressede situationer. Enten tætte kampe, modspillere der prikker til én i situationer hvor pulsen pumper på liv løs eller hvor ens holdkammerat med en velmenende bemærkning rammer en dårlig dag - og temperamentet skal kontrolleres.

Derfor prøver vi i år, på U13 drenge, at give dem redskaber til at finde ro og overskud - til brug på banen, når de pressede situationer opstår.

Første gang var i mandags og de var mega seje!! Altså som i helt vildt seje!

Og helt og aldeles rolige og afslappet efter 25 min. udstrækning og 25 min. rolig musikafslapning!

 (Yes! To var ved at fald helt i søvn 😊)...

 

Det blir godt det her ❤️

 

 

 

 

 

U12 drenge - Højby Håndbold

– Hjemvendt fra Årets Klubtur - med kufferten fuld af gode oplevelser.

U12 drenge var igen i år, repræsenteret til den årlige klubtur til Neumünster. Denne gang med ikke mindre end to formstærke hold!

Kampklar, og med frisuren sat til en skøn weekend syd for grænsen, mødte 17 formstærke U12 drenge spillere op, på parkeringspladsen ved Højby Hallerne, 20 min før afgang - præcis som træneren havde prædiket. Alle havde pakket det gode humør, talt præcis 100 kroner op til den store indkøbstur i Fleggaard og klar til at give tyskerne kamp til stregen.

Ikke alene var håndboldtøjet klar i kufferten, men også andre gode sager var blevet pakket. Herunder diskotøj – såfremt en sådan fest skulle komme forbi.

Sigurd - vores garant for overlevelse i enhver situation, - J - havde denne gang begrænset sig til 1 sportstaske. Udelukkende af den årsag, at man selv skulle bære sin taske ind i sportshallen, hvor overnatningen skulle finde sted. Sigurd plejer ellers at være pakket til enhver lejlighed. (her tæller 4 store madpakker, 3 vittighedsbøger, alverdens spil, ekstra propper til luftmadrasserne, både rene og urene strømper (der kan skylles op i håndvasken, hvis en kammerat mangler), fluesmækker, oppustelig badebold, klokkespil, basketball, OSV….)

 

Lørdagen blev brugt i det udendørs spilområdet – der skulle heppes på mange af de andre hold, Højby havde med syd for grænsen. Lige så sjovt det er at spille selv, ligeså sjovt og hyggeligt er der at heppe de andre hold til sejr. Flere tyske gloser blev hurtig lært! Også de knap så kønne… Aldrig tog det overhånd – kun dejligt at se drenges iver efter, at give de andre hold en god stemning på banerne.

Stævnet i Neumünster er et udendørsstævne, hvor der spilles på græs. Hvilket drengene på ingen måde er trænet i. Der var derfor mulighed for liiige ”at føler banerne lidt an” om lørdagen. Så selvom der ikke var kampe for drengene, blev der spillet masser af håndbold.

Trætte og spændte på søndagens kampe, blev alle 17 drenge puttet i soveposerne inden midnat – dog mod nooogen protest!

Energirige og ivrige efter håndboldkampe, stod alle mand klar på banerne til den først kamp 9.30. Pandebåndene var sat, strømperne trukket godt op til knæene og skoene bundet tilpas stramt!

Lidt ærgerligt – begge holds kampe var placeret på nøjagtig samme tidspunkt, dagen igennem. Heldigvis var der mange andre ”Højbygensere” på lægterne, og både sejrssange og tilråb var der masser af.

 

Hold 2 gav den fuld gas i 5 kampe og nuppede en flot 4 plads i puljen. Der er krummer i de drenge!. Og den kommende sæson tegner godt.

Hold 1 gik hele vejen, blev stævnevinder, og nuppede den fineste 1. plads med hjem til Højby. En super finale, med spænding til det sidste og flot opbakning af især hold 2.

 

Trætte og godt brugte ramte vi Højby Hallerne igen søndag aften sent. Den sidste sejrssang blev skrålet i de obligatoriske runder i rundkørslen og derefter var der ikke mange ord tilbage.

 

Hvert år, bliver man lige dele stolt og lige dele rørt over, hvad denne fantastiske tur til Tyskland kan. Naturligvis er det håndbold vi suser afsted for at spille, men oplevelsen af sammenhold, fællesskab, grin og latter tæller i den grad også på kontoen. Vi skal HELT SIKKERT AFSTED NÆSTE ÅR IGEN! – Ja den første har faktisk allerede spurgt; ”Hvornår kan vi tilmelde os Neumünster-turen?”

TAK – for en fantastisk tur…

 

  • En ny sæson i vente…

En historisk varm sommer går snarligt på hæld, og en ny sæson står for døren. Og vi glæder os.! Til både at tage imod nye, som kendte ansigter.

Vi runder op mod 20 spillere i den kommende sæson, men der er plads til flere, der kunne have lyst til at prøve kræfter med den lille runde bold.

 

Næste sæson glæder vi os til at skulle have to hold. Vi forventer os stor opbakning til dette, hvilket vi vil fortælle langt mere om, på vores forældremøde i september.

 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende datoer;

 

14. august – Første træningsdag efter ferien

24. august – Ryste-sammen-eftermiddag og overnatning for hele u12 drenge

25. august – Fejring af kåringen som ÅRETS HÅNDBOLDKLUB 2017/18

2. september – Niveaustævne

9. september – Klubdag/forældremøde

15. september – Nivesustævne.

 

Tiderne for arrangementerne kommer løbende i U12 drenges facebookgruppe, og på Højby håndbolds hjemmeside.

 

Træningstiderne, vides i skrivende stund endnu ikke. Hold igen øje med gruppen.

 

Skulle man have brug for at kontakte en træner til holdet, er man meget velkommen til at ringe til ;

Malene Kristensen, 23 68 85 86.

 

 

VI SES!

På vegne af trænertruppen

Malene.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 25/9-2017

12 friske og energiske U12 drenge deltog i weekenden i SPAR BANK NORD CUP 2017 i SUS.

117 tilmeldte hold - 1300 deltagere og masser af håndbold i 5 haller i og omkring Ullerslev på Fyn.

En stor oplevelse for drengene - og skulle hilse og sige, at "alle børnene.." vittighederne ikke er fortid. Det blev både til gamle kendinge og helt nye i soveposerne lørdag aften - hvor vi overnattede på Vibeskolen i Ullerslev.

" Alle børnene kiggede ned i blenderen - undtagen Bob han kiggede op. Og så var der Karl Smart, som trykkede på start"... :-)

Alt i alt en helt fantastisk weekend, som både bød på håndbold, opskriftspåfund ift. hvordan vi får bygget lidt mere muskelmasse på drengenes overarme - og masser af hygge rundt om i hallerne.

Vi skal helt sikkert afsted næste år - måske andre Højby hold følger trop!

/Malene

 

 

u12ny

 u12 stævne

 

 

 

 

1

 

2

 

3

Adresse:

Håndboldafdelingen
Nørrelunden 20c, Højby
5260 Odense S

Telefon:
23239837

CVR-Nummer:
29498687
Bestyrelse:


Formand:
Peter Kolle Tlf.: 23 23 98 37


Næstformand:
Dorte Rosendal Tlf.: 20 93 45 76


Kasserer:
Benjamin Kristensen Tlf.: 51 95 99 19


Senior ansvarlig:
Allen Jensen Tlf.: 28 49 63 09


B&U ansvarlig:
Allan Peterson Tlf.: 21 21 15 95


 


For trænere:

© Copyright 2013 Højby Håndbold