Følg Højby Håndbold's  U11 Piger på FacebookTræningstider: https://hoejbyhaandbold.dk/info/traeningstider


 

Træner Martin Røjkjær Østervig Tlf.: 28 72 46 31 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Træner Louise Røjkjær Østervig Tlf.: 51 15 45 15 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Træner Mads Thyregod Rasmussen    
Træner Morten Hansen    
Ungtræner Martha Claville    

 

Trænerpræsentation sæson 2020/2021

 

Så blev det tid til at præsentere træner-truppen til vores U11 piger!

 

U11P 1U11P 2U11P 3U11P 5U11P 6U11P 7

 

U11 pige er en spillertrup samlet af en stor flok tøser blandet af årgang 2009 og 2010 med erfarne og nye spillere på den store bane! Til at guide pigerne i denne sæson har Højby Håndbold samlet en ny konstellation af trænere, hvilket vi tror på bliver helt fantastisk. Intet mindre end 4 voksne og 2 ung-trænere er hearthuntet til den kommende sæson.

 

Trænere for U11 piger i sæson 20/21 er;

 

Navn: Martin Røjkjær Østervig

Alder: 26 år

Erfaring som træner: 2 år

Favorit håndboldspiller: Kasper Young - Fredericia

I næste sæson glæder jeg mig til:

Jeg ser frem til, at give pigerne en masse gode oplevelser! Både på, men også udenfor banen.

Hjemmebane søndag kan vi ikke komme udenom — jeg glæder mig enormt meget til at komme tilbage i hallen, for at vise alle hvor super dygtige håndboldspillere vi har i Højby!!

 

Navn: Louise Røjkjær Østervig

Alder: 37 år

Erfaring som træner: 3 år i Højby, i de unge dage 5-6 år i Otterup

Favorit håndboldspiller: Joachim Boldsen

I næste sæson glæder jeg mig til:

Jeg glæder mig så meget til at stå og kigge udover hallen, hvor en masse glade børn render rundt og spiller bold - det er lykken.

 

Navn: Mads Thyregod Rasmussen

Alder: 41 år

Erfaring som træner:  1 år

Favorit håndboldspiller: Magnus Landin

I næste sæson glæder jeg mig til:

At vi skal ud i de fynske haller og uddele nogle klø ;-)

 

Navn: Morten Hansen

Alder: 39 år

Erfaring som træner: 1 år

Favorit håndboldspiller: Ivano Balic

I næste sæson glæder jeg mig til:

Jeg ser frem til gode oplevelser, socialt sammenværd og en masse håndbold.

 

Navn: Martha Claville

Alder: 17 år

Erfaring som træner: Jeg spiller selv håndbold. Men jeg har de seneste 2 sæsoner også været træner for u11 pige

Favorit håndboldspiller: Mikkel Hansen

I næste sæson glæder jeg mig til:

Jeg ser meget frem til at møde en masse håndboldglade piger, som jeg ønsker at sende hjem fra træning med et smil. Og at kunne se deres individuelle udvikling i løbet af året.

 

Navn: Magnus “Landin” Beese

Alder: 14 år

Erfaring som træner: 2 år

Favorit håndboldspiller: Viktor Hallgrímsson

I næste sæson glæder jeg mig til:

En masse god træning og at jeg kan lære dem en masse ny ting.

 

STIK LIGE VORES SEJE U11 PIGE TRÆNERTEAM EN HIGHFIVE NÆSTE GANG DU SER DEM I HALLEN

 


 

Corona Håndbold - Vi træner sammen, hver for sig !!!

 

Se videoen af U11 pigerne her!!!

 

 

Vi træner håndbold sammen hver for sig

 


 

Mød mig i mørket - UV håndbold er det nye sort !!!

 

IMG 2199 002

 

Vinterferiens kamppause har budt på en ny form for håndbold for flere af klubbens hold. U11 pige har skærpet sanserne og prøvet kræfter med UV-håndbold, hvor der spilles i en mørk hal. Bold, mål, streger og spillere er kun genkendelige pga. den specielle UV-tape, der er lyser farverigt op i mørket. Fra alle spillerne lyder det, at de har haft en fest i mørket.

 

Tak til alle der har hjulpet til med at give ungerne endnu en fed oplevelse.

 

Hilsen Ronni

 


 

Nytårsstævne - Nordea Fonden Cup 2019

 

NordeaCup1

 

NordeaCup5   NordeaCup4

 

NordeaCup6   NordeaCup7

 


 

SUS Cup 2019

 

 

23 super seje U11 håndboldpiger havde fart i benene og sus i håret, da de gav den max gas i de østfynske haller i weekenden d. 21-22/9. Pigerne kæmpede med alt hvad de havde mod lokale rivaler fra fyn samt flere klubber fra resten af landet. Blandt andet blev Korsør og Kolding sendt hjem med en håndboldlektion af Højby pigerne, hvor scoringer blev fejret med store smil og humørfyldte vejrmøller under returløbet.

Weekendens højdepunkt var dog nok slagsangene i busserne samt stå-på-hænder konkurrencen og fællesdansen i sovesalen lørdag aften, hvor energiniveauet og ikke mindst humøret stadig var helt i top. Det var næsten glemt at træneren i løbet af dagen gav 2/3 af holdet en ufrivillig sightseeing rundt på de østfynske landeveje i en forkert bus 😊

Tak til trænerteamet og ikke mindst alle de seje piger for en fantastisk weekend med masser af gode håndboldoplevelser og et super stærkt fællesskab.

 

 

 

 


 

Neumünster 2019 – U10 piger som lyn og torden

 

 

18 seje Højby piger drog i forsommeren afsted mod de nordtyske græsbaner i Neumünster med taskerne fulde af hjemmelavede flag og bannere til de medrejsende supportere. U11 pige truppen stillede i år med et hold i hhv. U10 og U12 rækken. For U10 holdet var der en pokal fra 2018, som skulle forsvares og der blev da også fra start vist rigtig flot spil og benhård fight på banen. På trods af flere vejrmæssige afbrydelser i spillet var U10 pigerne efter den forlængede frokostpause som lyn og torden på banen. Under suveræn vejledning fra Sille og Noel leverede pigerne en række spændende kampe, der kulminerede med sejr i finalen, som bragte pokalen til Højby for andet år i træk. Jubelbrølet fra de mange Højby tilskuere og den efterfølgende obligatoriske sejrsdans på midten af banen fik tordenvejret over Neumünster til at lyde som en omgang forkølet fastelavns-rasleri.

 

Det var også en fornøjelse at se hvordan 2. års U11 pigerne tog kampen op i U12 rækken. Her blev der også kæmpet og spillet super god håndbold, hvilket rakte til en utrolig flot 2. plads med kun et enkelt nederlag til overmagten og den endelige vinder fra Lübeck.

Uden for banen viste Neumünster turen sig igen igen fra sin allerbedste side da der blev bygget videre på det unikke fællesskab – de oplevelser, relationer og erfaringer, som rækker langt ud over håndboldbanen. Først og fremmest sidder der en masse dejlige billeder solidt printet på nethinden fra en fantastisk weekend med bl.a. den tilbagevendende musikquiz, der i regnvejrspausen lørdag blev arrangeret af de sejeste unge trænere, Gustav og Noel. Det er som altid en udsøgt fornøjelse at være i selskab med hele ”Familien Højby Håndbold” og i særdeleshed de seje, søde, hjælpsomme og selvhjulpne U11 piger.

 

Trænerteamet siger tusind tak for en fantastisk tur og ikke mindst for den sjove afslutningsevent og de flotte gaver fra pigerne med familier. Vi ses i august til en ny spændende sæson i Højby Håndboldklub.

 

Opstart for U11 piger er torsdag d. 15/8 (for træningstider mm. se www.hoejbyhaandbold.dk eller Facebook U11 Pige Højby Håndbold). Vi glæder os til at se alle pigerne igen efter en lang sommerferie plus evt. nye spillere, der skulle have lyst til at være med på holdet.

 

Mange hilsner,

Ronni

 

 


 

U10 Pige siger tak til vores trofaste sponsor MAN Odense.

 

IMG 8501

 


 

U10 Pige – Fællesskab, Fakta og Far-til-fire(tyve)

 

Sidste weekend i oktober har længe stået lysende klart i kalenderen for Højby’s U10 pigehold. Her skulle den årlige træningsweekend med overnatning nemlig løbe af stablen. 24 piger slæbte lørdag middag forventningsfulde deres håndboldtasker, madrasser og soveposer ind i Højby Hallerne, hvorefter den første del af træningen kunne gå i gang. En times taktisk træning i form af en håndboldquiz blev udført i tre-mandshold og ved fælles hjælp bestod alle hold med flotte besvarelser. Nogle var endda så smarte at søge hjælp ude i hallen og i cafeteriet hos Pia.

 

IMG 8423

 

Den taktiske træning blev afløst af skadesforebyggende måttetræning og 2 times teknisk træning i hallen, hvor alle pigerne gav den max gas. Inden det obligatoriske bad blev sukkerniveauet hævet første trin med lækre medbragte kager. Hjemturen gik forbi den lokale Fakta, hvor de øvrige handlende fik sig noget af en oplevelse da gangen med bland-selv-slik blev blokeret af købeglade slik-hungrende U10 piger. Med poserne fulde af slik, humøret helt i top og aftensmaden lige om hjørnet blev trænerens stue hurtigt omdannet til en højlydt sovesal, hvor bamser og soveposer fløj om ørerne. Aftenens Far-til-fire film fik sukkerbomberne lidt ned i gear og hyggestemningen bredte sig rundt omkring i soveposerne. Da først tandbørstningen og de mange tisseture var overstået blev der hurtigt ro efter en lang og aktiv dag.

 

Søndag stod igen i håndboldens tegn. Alle tre hold spillede hjemme i Højby Hallerne, hvor der var super god opbakning fra dem, som ventede på, at det blev deres tur. Musik til kampene, pigernes slagsange og massivt hepperi skabte en fed stemning under de 3 spændende kampe. Det er tydeligt at pigerne har taget glæden og hyggen ved at være i hallen om søndagen til sig 100%.

 

Fra trænerteamets side siger vi tusind tak for en fantastisk håndboldweekend med de dejligste U10 piger. Det er fornøjelse at se hvordan fællesskabet og relationerne mellem pigerne vokser på sådan en weekend. Vi ser frem til en fortsat spændende sæson med mange gode oplevelser på og uden for banen.

 

Hilsen Trænerteamet

 


 

Træningsopstart Sæson 2018/2019

 

Torsdag d. 16/8 kl. 17.30-18.30

 

IMG 3032

 

 


Neumünster 2018

 

Neumunster U10 Håndbold 1

 

Hele 19 friske U10 piger var klar til kamp på græsbanerne i Neumünster, hvor der blev vist rigtig flot spil og mange prøver på de detaljer, som er blevet trænet i hallen det sidste år og i særdeleshed på græsset i maj og juni måned. Det var endvidere en fornøjelse at se hvordan de nye 1. års U10 piger tog kampen op i det til tider ret så kaotiske totalhåndboldspil, der bliver praktiseret i børnehåndbold syd for grænsen. Med god støtte fra de mere erfarne 2. års spillere, som har taget rigtig godt imod de nye holdkammerater, leverede pigerne en række spændende kampe, der kulminerede med sejr i finalen – endda efter en meget nervepirrende forlænget spilletid. Jubelbrølet fra de mange Højby tilskuere og den efterfølgende sejrsdans på midten af banen giver efter sigende stadig genlyd i gaderne i Neumünster.

 

Neumunster U10 Håndbold 2Neumunster U10 Håndbold 5

 

Spillet på banen er en ting, men vigtigst er dog, at der igen blev bygget på de gode oplevelser og fællesskabet - oplevelser, relationer og erfaringer, der rækker langt ud over håndboldbanen. Først og fremmest sidder der en masse dejlige billeder solidt printet på nethinden fra de mest fantastiske oplevelser i selskab med ”Familien Højby Håndbold” og i særdeleshed de sejeste U10 piger og deres søde familier. Den støtte I forældre giver klubben, holdet og jeres piger er helt unik.

 

Tak for en fantastisk tur - vi ses i august til en ny spændende sæson i Fyns Bedste Håndboldklub.

 

Opstart for U10 piger er torsdag d. 16/8. Vi glæder os til at se alle pigerne igen efter en lang sommerferie plus evt. nye spillere, der skulle have lyst til at være med på holdet.

 

Mange hilsner,

 

Sille, Laurits og Ronni

 

 


SÆSON 2017/2018

 

Trialthlon træning - Allerup Gamle Have

 

Tak for lån af et hold dejlige piger.

Super træning i gryden, en velsmurt cykeltur og til sidst en velfortjent dukkert inden fællesspisning.

Det bliver ikke sidste gang vi gør det.

 

Allerup

 

 

 


 

U10 afslutningsstævne – VGIF Cup 2018

 

U10 1

 

 

U10 2

 

I weekenden d. 13.-15. april, drog en del af Højby Håndbold's lovende fremtid, U10 Pige & Drenge, til afslutningsstævnet VGIF Cup i Vissenbjerg. En tur som alle havde set meget frem til.

Derfor var det også 32 forventningsfulde håndboldtalenter og trænere, som denne fredag, byttede fredagsslik og Disneysjov, ud med fredagsbold og sammenhold. Alle hold skulle i kamp allerede fredag aften, så der var dømt fælles afgang fra Højby Hallerne kl. 17.00.

Blot en times tid senere var alle luftmadrasser pumpet op, sovepladserne fordelt, og en stor del af de øvrige 37 tilmeldte U10 hold var set an (måske pga. lørdagens discofest?).

 

Højby's tre tilmeldte hold (2 stk. U10 Pige og 1 stk. U10 Drenge), gik i samlet flok mod Vissenbjerghallerne. Endelig skulle der spilles håndbold og heppes på kammeraterne. Og det blev der!! Sikke noget flot håndbold og hvilken kulisse Højby Håndbolds ungdom skabte denne fredag aften i Vissenbjerg, som både bød på sejre og nederlag.

 

Efter en god nats søvn, var lørdagen alligevel ikke mange timer gammel, da de første begyndte at røre på sig. Så da kl. slog 7.00 var alle klar til at indtage den indbydende morgenbuffet på skolen. En lørdag som bød på rigtig mange kampe for Højby, fordelt over hele dagen - så det var fedt, at der stort set hele tiden var nogle at heppe på. Lørdag over middag blev alle puljerne afgjort, og det lykkes at få de to pige hold i hhv. A-slutspillet og B-Slutspillet. Drengene kom flot i A-slutspillet efter at være blevet nr. 2 i deres pulje. Sidste kamp for Højby denne lørdag, blev fløjtet af kl. 17.30, og så var det ellers i bad med høj musik og godt humør. Nu stod der nemlig aftensmad og discofest på programmet. Inden bassen blev skruet helt i vejret, blev der sludret, pjattet og spillet spil pigerne og drengene imellem - præcis som imellem kampene. Alle havde efterladt deres tablets og mobiltelefonerne hjemme i Højby, og ikke en eneste gang blev de efterspurgt eller "meldt savnet". Herligt!

Det var en meget træt Højbylejr, som sagde godnat ved 21.45 tiden lørdag aften. En god lang dag med håndbold, hygge og dicso, betød at langt størstedelen sov inden for 5min.

 

Søndagen bød selvfølgelig på endnu mere håndbold, og igen den gode af slagsen. U10 drenge gav flot modstand til flere A-hold denne dag, og fandt ud af, at så farlige var de nu heller ikke. Små nederlag på 3-4 mål, blev derfor betragtet som små sejre. U10 pige spillede noget virkelig flot håndbold - der blev vundet kampe i både A-slutspillet og B-slutspillet. Faktisk kom det ene pigehold så langt i turneringen, at endestationen først blev ved et 1-måls nederlag i semifinalen søndag eftermiddag.

Et fantastisk sammenhold og kammeratskab U10 spillerne i blandt, blev i den grad bekræftet i denne weekend i Vissenbjerg.

 

Stor tak til alle ungerne, engagementet fra forældrene, og opbakningen fra Højby Håndbold.

 

U10 trænerne

 

 

1

 

2

 

3

Adresse:

Håndboldafdelingen
Nørrelunden 20c, Højby
5260 Odense S

Telefon:
23239837

CVR-Nummer:
29498687
Bestyrelse:


Formand:
Peter Kolle Tlf.: 23 23 98 37


Næstformand:
Dorte Rosendal Tlf.: 20 93 45 76


Kasserer:
Benjamin Kristensen Tlf.: 51 95 99 19


Senior ansvarlig:
Allen Jensen Tlf.: 28 49 63 09


B&U ansvarlig:
Allan Peterson Tlf.: 21 21 15 95


 


For trænere:

© Copyright 2013 Højby Håndbold